Klantenzone

U boekte een fotoshoot bij BTmedia of u bent tijdens een evenement door ons gefotografeerd? Of uw kinderen, familie of vrienden staan op de foto?

Bestel direct een kwalitatief hoogstaande afdruk. Leuk voor uzelf, of als cadeau voor uw vrienden!

Topkwaliteit!

Staat u er goed op? Dan vereeuwigen wij u graag met een afdruk op Fujicolor Crystal Archive Digital Paper – DPII Professional.

Dit speciale kwaliteitspapier toont rijke kleuren en subtiele huidtinten. De kleuren stralen en blijven stralen. De foto’s gaan tot 100 jaar mee.

Bestellen

Hebt u een of meer foto’s gevonden? Bestel deze dan in een van de verschillende formaten. De meeste foto’s zijn verkrijgbaar in formaten, van 10 x 15 cm tot 76 x 115 cm. Naar keuze in glans of mat.
De prijs, verzend- en orderkosten worden in de winkelwagen vermeld en de bestelling wordt rechtstreeks bij de afdrukservice afgehandeld. Uiteraard ontvangt u de afdruk zonder de witte teksten die op de website over de foto zijn geplaatst. Sommige foto’s kunt u tegen betaling downloaden.

Betalen

U kunt eenvoudig betalen met iDEAL, Paypal, Mastercard of Visa. Ook Mister cash, een overschrijving via elektronisch bankieren, achteraf betalen of zelfs betalen met bitcoins is mogelijk. Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ziet u direct de betalingsmogelijkheden. U ontvangt ook een bevestingingsmail met alle informatie.

Levering

U kunt eenvoudig controleren of wij uw betaling hebben ontvangen en of de foto’s zijn afgedrukt en verzonden. Dit doet u door op de link in de bevestigingsmail te klikken.
Wanneer uw betaling is ontvangen en wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u ook een e-mailbericht. Na de ontvangst van de betaling hebt u de foto’s in uw bezit.