Coming Soon: Drone fotografie & video!

We’re not quite there yet—but we’re getting there!—and we really want you to know when we’re ready.

Theorieopleiding 32u.
Praktijkopleiding 12u.
Registratie RPAS
Theorie-examen DGLV
Operationeel handboek
Verzekering
Praktijktest

Stuur mij een bericht wanneer deze dienst beschikbaar is

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Drone services

Onze piloot is momenteel druk in de weer met de regularisatie van de drone-vergunning.

Om in België commerciële opdrachten uit te voeren met een drone, ook wel RPAS genoemd, moet er aan bepaalde voorwaarden worden voldaan en zijn er nogal wat zaken waar men rekening moet mee houden.

Professionele opdrachten worden door het DGLV enkel toegestaan na o.a. het behalen van een ‘bewijs van bevoegdheid’. Om dit te behalen moet de piloot de nodige opleiding volgen en slagen voor een theoretisch en praktisch examen. De toestellen moeten verzekerd en geregistreerd worden bij het DGLV. Dit is slechts het topje van de ijsberg en de details zullen we u hier besparen. Wie meer wil weten over deze voorwaarden kan terecht op de site van het DGLV.

BTmedia doet er alles aan om opdrachten professioneel en veilig uit te voeren, zo ook de luchtopnames met drones. Wij zijn volledig klaar om deze dienst onder KLASSE 2  licentie volgens de regels uit te voeren. Voor opdrachten die vallen onder KLASSE 1 (matig & hoog risico) werken wij samen met enkele partners die hiervoor volledig uitgerust zijn. Ondertussen wordt het nodige gedaan om ook deze klasse 1 opdrachten volledig zelf uit te voeren. Keep posted!