BTmedia heet u welkom

BTmedia is een pro-actieve klantgerichte en innoverende organisatie. Wij investeren voortdurend in nieuwe technologiën, zowel door middel van bijscholing van de medewerkers als door aanschaf van high-tech materiaal.

BTmedia brengt kopers en verkopers bij elkaar via social media, website’s en originele fotoshoots. Door de inzet van deze unieke combinatie bereikt u de grootste doelgroep die bovengemiddeld geïnteresseerd is in uw activiteit of product.

Gespecialiseerd in

Fotografie
Social Media
Webdesign
Social Marketing
Grafisch Ontwerp
Luchtfotografie

Ons Team

Samen vormen wij een team dat steeds voor u klaar staat. Wij verzetten bergen om uw project tot een goed einde te brengen.

Bieke Timmerman

Bieke Timmerman

Photographer & Graphic Designer

Dit is Bieke, fotograaf bij BTmedia en mama van 3 stoere zonen, die ondertussen haar topmodellen geworden zijn. Bijna dagelijks staan Broes, Senne en Cas voor de lens, plezier gegarandeerd!

Al van jongs af aan gefascineerd door alles wat met fotografie te maken heeft, werd een langverwachte droom in 2016 eindelijk werkelijkheid: de stap naar zelfstandig fotograaf werd genomen en BTmedia werd opgericht.

Wanneer Bieke fotografeert, leeft en beleeft ze. Portretfotografie is een tak van de fotografie waar ze ondertussen in gespecialiseerd is. Iemand vastleggen op de gevoelige plaat, die ene blik, dat ene moment, … die weet ze steeds opnieuw te vinden.

Constante bijscholing is een must, en ook hierin volgt ze haar passie: fotografieworkshops, avondlessen, contacten met collega-fotografen, .... daar houdt ze van!

Je bent dan ook steeds welkom om Bieke, de fotograaf achter de camera, te leren kennen. Een ontspannen sfeer tijdens de shoot staat bij haar absoluut op nr 1!

Marino Franco

Marino Franco

IT & Social Media Specialist, Webdesigner

Marino is, naast echtgenoot van Bieke en papa van Broes, Senne en Cas, de "IT-Guy" bij BTmedia. Als opensource-addict en support engineer in zijn dagjob vind je hem meestal voor een computerscherm... als hij niet aan het koken is of met de drone aan het vliegen tenminste.

Met 20 jaar ervaring in diverse IT-specialisaties kan Marino u vast en zeker bijstaan in al uw online projecten en IT-gerelateerde vragen en problemen.

Leer Marino kennen bij BTmedia, deel zijn koffieverslaving en vraag hem gerust de oren van het lijf over nieuwe technologiën, social media, internet en drones. Hij zal het helemaal niet erg vinden!